Companie

Misiunea Noastra

De a furniza produse si servicii de calitate pentru industriile din domeniul infrastructurii, constructiilor si proiectarii, specializate in produse personalizate, in cercetare si dezvoltare.

Viziunea Noastra

De a fi recunoscut ca lider de catre oamenii, clientii, partenerii nostri si de catre cei mai importanti participanti la nivel regional si global, stabilind standarde pentru industriile din domeniul infrastructurii, constructiilor si proiectarii din intreaga lume.

GANDESTE GLOBAL, ACTIONEAZA LOCAL

Etica Noastra

Cresterea economica nu conteaza daca nu este urmata de imbunatatirea stabilitatii financiare a populatiei. Parteneriatele puternice cu guvernul si companiile, ne permit crearea de locuri de munca si sa dezvoltam programe din domeniul educatiei si sanatatii.

Noi respectam si protejam mediul inconjurator, astfel incat oamenii sa poata trai mai bine și mai sanatos.

Istoria Noastra

60 DE ANI DE ISTORIE

Compania CGM a fost infiintata in 1962 de catre partenerul nostru fondator, Francesco Cavazzuti.

De atunci, compania a inceput sa proiecteze si sa creeze masini si statii pentru produse din beton. De-a lungul anilor, CGM a lucrat in stransa legatura cu clientii sai. Multumita cercetarilor continue in descoperirea de solutii noi si inovative, CGM este acum unul dintre liderii de piata din industria pieselor turnate uscate. In prezent, CGM ofera know-how-ul acumulat in peste 60 de ani de cercetare si experienta in peste 40 de tari.

CGM este in conformitate cu cele mai recente standarde si cerinte de calitate, creand produse de ultima ora, oferind cele mai bune servicii pentru fiecare client.