Accesorii pentru masini speciale CGM

Dispozitiv de presare

Folosit la presarea si vibrarea elementului din beton pentru a obtine o suprafata si o toleranta mai buna.
Conectand accesoriile la presa, aceasta poate fi folosita ca o unealta pentru a crea gauri si forme pe suprafata elementului, cum ar fi imbinari mama/tata.

Macara (instalata pe masina CGM)

Pentru a manipula paleti, armaturi metalice sau elemente de amplasat in interiorul sau deasupra matritei facilitand munca operatorilor.

Cleme speciale

Pentru manipularea produselor uscate din beton.  Clema este foarte utila in scopuri logistice, deplasarea si manipularea elementelor din beton si pentru încarcarea camioanelor.

Dispozitiv automat de finisare

Pentru netezirea automata a suprafetei elementelor din beton, folosita pentru elementele care necesita o suprafata perfect plana.

Dispozitiv manual de finisare

Pentru netezirea manuala a suprafetei elementelor din beton de catre un operator, folosita pentru elementele care necesita o suprafata plana.

Bena 

Pentru alimentarea masinii cu beton, se ataseaza pe un stivuitor.

Cilindru dublu

Pentru a facilita rasturnarea elementelor grele de pana la 12.000 Kg.

Sistem de operare inteligent plus asistenta la distanta

Sistemul poate fi personalizat pentru a face schimb de date de la masina la managerul de productie si invers.
Sistemul de asistenta de  la distanta permite tehnicienilor/operatorilor CGM sa se conecteze la masini de oriunde din lume si sa verifice/scaneze sistemul in caz de avarie**.

Sistem video de securitate

Set de camere personalizabile pentru a vizualiza partea din spate si din fata a masinii, interiorul buncarului si alte unghiuri, la solicitarea clientului.

Paleti

Se folosesc impreuna cu unele elemente din beton care necesita suport pentru a fi rasturnate pe podea. De asemenea, sunt necesare pentru produsele cu toleranta specifica si/sau netezime. Acesti paleti ofera si posibilitatea de a manipula imediat produsul si de a-l depozita cu usurinta.

Deschidere hidraulica  buncar

Pentru a controla cantitatea de beton de la buncar la sertare, evitand orice surplus.

Sisteme imbinare MAMA/TATA

Cadre metalice pentru a crea imbinari mama/tata. In mod uzual sunt utilizate in productia de tuburi, camine sau alte elemente care necesita imbinare.

Suporti Forma

Cadre metalice care urmeaz sa fie amplasate pe elementele din beton imediat dupa decofrare, pentru a evita deformarea betonului.

Unitate incalzire ulei

Permite aducerea uleiului hidraulic la temperaturi optime daca masina functioneaza in medii cu temperaturi ambientale foarte scazute.

Unitate racire ulei

Permite aducerea uleiului hidraulic la temperaturi optime daca masina functioneaza in medii cu temperaturi ambientale ridicate.